Ingebruikname Van Oeckelen orgel kerk Garmerwolde

Begin september 2016 werd met de restauratie van het Van Oeckelen orgel in de kerk van Garmerwolde gestart en na twee jaar restaureren vieren we op 8 februari met een feestelijk bijeenkomst het gereedkomen van deze uitgebreide restauratie vieren. Vanaf dan is het dit orgel in de kerk van Garmerwolde weer in volle glorie te beluisteren en te bewonderen. Orgeladviseur Peter van Dijk en het team van Mense Ruiter Orgelmakers tekenden voor dit omvangrijke werk.

Tijdschrift Groninger Kerken - januari 2019

Het januarinummer van het tijdschrift Groninger kerken staat op punt van verschijnen - wilt u dit nummer ook ontvangen? Dan is het nu hoog tijd geworden om donateur van de Stichting Oude Groninger Kerken te worden. Dan valt dit nummer binnenkort ook bij u op de deurmat! Word nu donateur en geef nieuwe betekenis aan oude kerken, samen met ons! En: de index Groninger kerken is ook helemaal vernieuwd. Zo kunt u ook oude artikelen nog eens inzien.