Word nu ook donateur

De Oude Groninger kerken op hun wierden. Na zoveel eeuwen, stormen, twisten en bevingen hebben ze nog steeds een bij zondere betekenis voor veel mensen. Vaak met een nieuwe, moderne invulling. Wilt u ook dat ze betekenis blijven houden? Word dan donateur en draag uw steentje bij. Ook in ons jubileumjaar 2019. En dat kan al vanaf 17,50 per jaar.

Kerk open, kom binnen!

Bezoek de Gouden Kerken van Groningen. En ervaar in alle rust wat ze voor u betekenen. Houd ze open en blijf ervan genieten, word donateur.

Goed nieuws voor Groninger kerken-donateurs en zij die het nu worden!

Goed nieuws voor Groninger Kerken-donateurs: tot 1 maart profiteert u van € 10 korting op een passe-partout voor het festival Terug naar het begin! Via de post heeft u een toegangscode ontvangen, waarmee u exclusief toegang krijgt tot de ticketshop. Bent u nog geen donateur, en wilt u met korting naar het festival? Word dan snel SOGK-donateur en wij sturen u de kortingscode toe!”

Aanmeldingsformulier

Hieronder kunt u zich aanmelden als donateur van de Stichting Oude Groninger Kerken. Donateur worden kan vanaf € 17,50 per jaar. Als donateur van de Stichting Oude Groninger Kerken ontvangt u korting op activiteiten en uitgaven van de stichting. Verder ontvangt u vier keer per jaar het tijdschrift Groninger Kerken. Het eerste jaar ontvangt u dit tijdschrift gratis. Daarna betaalt u hiervoor € 15,00 naast de donateursbijdrage.
NB: Wanneer u na aanmelding binnen een week nog niets van ons heeft gehoord, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 050-3123569.

De heer
Mevrouw