Word nu ook donateur

De Oude Groninger kerken op hun wierden. Na zoveel eeuwen, stormen, twisten en bevingen hebben ze nog steeds een bij zondere betekenis voor veel mensen. Vaak met een nieuwe, moderne invulling. Wilt u ook dat ze betekenis blijven houden? Word dan donateur en draag uw steentje bij. En dat kan al vanaf 17,50 per jaar.

Wordt het dit jaar Marseille? Of Marsum?

Als u in het buitenland op vakantie bent, loopt u dan ook vaak een kerkje binnen? Even de stilte en de rust voelen? De magie ervaren? Maar wist u dat in Groningen ook bijna 100 middeleeuwse kerken staan? Met indrukwekkende gewelven, plafondschilderingen en zeer zeldzame orgels. De Stichting Oude Groninger Kerken maakt zich sterk voor het behoud en de bescherming van deze monumenten. Dat is hard nodig, zeker ook door de aardbevingen.

Aanmeldingsformulier

Hieronder kunt u zich aanmelden als donateur van de Stichting Oude Groninger Kerken. Donateur worden kan vanaf € 17,50 per jaar. Als donateur van de Stichting Oude Groninger Kerken ontvangt u korting op activiteiten en uitgaven van de stichting. Verder ontvangt u vier keer per jaar het tijdschrift Groninger Kerken. Het eerste jaar ontvangt u dit tijdschrift gratis. Daarna betaalt u hiervoor € 15,00 naast de donateursbijdrage.
NB: Wanneer u na aanmelding binnen een week nog niets van ons heeft gehoord, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 050-3123569.

De heer
Mevrouw