Word nu ook donateur

De Oude Groninger kerken op hun wierden. Na zoveel eeuwen, stormen, twisten en bevingen hebben ze nog steeds een bij zondere betekenis voor veel mensen. Vaak met een nieuwe, moderne invulling. Wilt u ook dat ze betekenis blijven houden? Word dan donateur en draag uw steentje bij. Ook in ons jubileumjaar 2019. En dat kan al vanaf 17,50 per jaar.

Wat betekenen de Oude Groninger kerken voor u?

De Stichting Oude Groninger Kerken zet zich al bijna 50 jaar in voor de restauratie, het beheer en (her)gebruik van monumentale kerken, hun orgels en kerkhoven. Inmiddels gaat het hier over meer dan 90 kerken, torens en begraafplaatsen. Een flinke klus, die veel investering vraagt in tijd, toewijding en geld. Ooit waren de kerken bakens van betekenis voor gelovigen, schippers en reizigers. Nu is hun rol veranderd, maar nog altijd groot. Uniek cultureel erfgoed dat met een nieuwe invulling nog steeds veel betekenis heeft voor een grote groep mensen. Ook voor u?

Aanmeldingsformulier

Hieronder kunt u zich aanmelden als donateur van de Stichting Oude Groninger Kerken. Donateur worden kan vanaf € 17,50 per jaar. Als donateur van de Stichting Oude Groninger Kerken ontvangt u korting op activiteiten en uitgaven van de stichting. Verder ontvangt u vier keer per jaar het tijdschrift Groninger Kerken. Het eerste jaar ontvangt u dit tijdschrift gratis. Daarna betaalt u hiervoor € 15,00 naast de donateursbijdrage.

De heer
Mevrouw