Die onder dezen grafzerk ligt - deel 1

De auteur van dit boekje neemt u aan de hand van de grafzerken op het kerkhof en in de kerk van Zuurdijk mee naar de boeiende geschiedenis van de boerengeslachten die op het kerkhof hun voorvaderen hebben begraven. Het kerkhof 'vertelt' de sociale geschiedenis van het Marne gebied. 2003 is het Jaar van de Boerderij, in dit boekje wordt de relatie tussen de kerk en de bewoners van de prachtige oude boerderijen helder uiteengezet aan de hand van prachtige anekdotes.

Onze webwinkel is helaas niet toegankelijk via de smartphone. Gebruik s.v.p. een tablet, laptop- of desktop computer om onze webwinkel te bezoeken. U kunt natuurlijk ook terecht in onze 'echte' winkel: Coehoornsingel 14, 9711 BS Groningen, 050 31 23 569.