Datum24 - 26 Mei 2019

Terug naar het begin is een festival en ontdekkingstocht in één. Je slingert door het wierdenlandschap, (her)ontdekt een uniek stukje Nederland, maar bovenal: je beleeft verrassende optredens in oude Groninger kerkgebouwen. De torens zie je in de weidse omgeving al van ver opduiken, ze wijzen je de weg naar de volgende voorstelling. De plaatselijke bewoners zorgen voor een gastvrij onthaal, wat Terug naar het begin extra bijzonder maakt.

Noteer alvast in de agenda

Noteer alvast de datum: vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019. Reken op een weekend lang muziek, theater, poëzie en beeldende kunst op de mooiste locaties van het land. En in onze Proeftuin in hartje Appingedam kun je iedere festivaldag terecht voor een hapje, drankje, een heerlijke maaltijd én muziek!

Gouden Arrangement voor donateurs

We (SOGK) vieren dit jaar ons vijftigjarig bestaan en Terug naar het begin is daarvan een belangrijk onderdeel! Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei geniet u van muziek, literatuur, theater en beeldende kunst in kerken in en rond Appingedam, Loppersum en Delfzijl. Reken op klassieke hoogtepunten, betoverende singer-songwriters, intrigerende verhalen en verrassende kunstprojecten. Extra feestelijk: voor de donateurs van de jubilerende Stichting Oude Groninger Kerken heeft Terug naar het begin een speciaal Gouden Arrangement geïntroduceerd. Ga hiervoor naar www.terugnaarhetbegin. nl. Hier vindt u ook fijne overnachtingsmogelijkheden in hotels, b&b’s of op campings.