Krummhorner Kirchturm-Tour

Datum 07 Sep 2019

Datum Emden

Krummhorner Kirchturm-Tour

De Krummhörn - een uniek landschap ten noorden van Emden (D)in Ostfriesland. De Kirchturm-Tour - een unieke fietstocht langs 19 dorpen, 23 kerkelijke gemeenten, 18 (middeleeuwse) historische kerken, 8 historische orgels uit 5 eeuwen en ... "gastfreundliche Krummhörner".

De tocht: - Start vanaf het dorpsplein Jennelt tussen 8.00 en 10.30 uur - Koffie en broodjes staan klaar - Parkeerterrein aanwezig - Stempelkaart: € 5,- .

Na afloop van de tocht: - Eten en drinken op het dorpsplein (barbecue, patat ...) - Live-Muziek - Gezellig napraten. "Een stukje Nederland in Duitsland!", schreef een Nederlandse deelnemer twee jaar geleden ...

Informatie via onderstaande website.

De organisatie is in handen van: Krummhörner Orgelfrühling, 23 kerkelijke gemeenschappen in de Krummhörn, Touristik Krummhörn-Greetsiel.

Emden
Duitsland