Concert Travertijn - AFGELAST

Datum 03 Maa 2019

Datum 't Sael

Terug naar ActiviteitenTerug naar Activiteiten
Concert Travertijn - AFGELAST

AFGELAST
Ensemble Travertijn bestaat uit: Robert Jan van der Feen (dwarsfluit), Hinke Tolman (dwarsfluit), Ger van der Werf (piano), Jan Westerhof (dwarsfluit) en Maaike Zimmerman (cello).
Travertijn kiest in dit concert voor afwisseling in zowel samenstelling als muziekstijlen. Wij denken voor: “elck wat wils”: We openen met een triosonate van De Fesch, en vervolgen met pianomuziek van Liszt. In een trio van Kuhlau hoort u de “fluitistische” uitspattingen van de “Beethoven van de fluitmuziek”. Het trio voor 2 fluiten en cello van Genzmer is al geen onbekende meer in Groot Wetsinge, hierin zijn moderne klanken te beluisteren.
Na de pauze klinkt een super romantisch of dramatisch middendeel van een fluitconcert van Reinecke, waarna de cello en piano daar een tandje boven op doen met “ Fantasiestücke” van Schumann. In een geheel andere sfeer: “little negro” en “little shepherd” van Debussy ter afsluiting Tijdens de pauze verzorgen wij heerlijke hapjes passend bij de voorstelling. De mooie muziek, de heerlijke hapjes en de intieme sfeer zorgen voor een prachtige middag.
Deze voorstelling kost €15,00 inclusief hapjes.
Tijdens de pauze serveren wij hapjes passend bij de tijd of thema van de muziek. De oude ruimte met een prachtige akoestiek zullen u verrassen.
In verband met beperkte zitplaatsen is reserveren wenselijk. Dit kan via de website en de telefoon 050-306 21 96

't Sael
Karspelweg 2
Groot Wetsinge
Zondag 3 maart 2019
Aanvang 15:00 uur
Toegang € 15,00

Website: http://www.tsael.nl