Midwinter - Benefietconcert

Datum 15 Dec 2019

Datum Zandt, 't : Kerk 't Zandt

Midwinter - Benefietconcert

Op zondagmiddag 15 december geeft Vocaal Ensemble Curiosa uit Middelstum een ‘Midwinter Benefietconcert’ in de Mariakerk, Hoofdstraat 43, ’t Zandt. (route via Zijldijk, i.v.m. wegwerkzaamheden).
De opbrengst komt ten goede aan stichting ‘Landgoed De Camping’ in ’t Zandt. Een sociaal dorpsbedrijf dat meer is dan een camping alleen, het is een initiatief met als doel: iets moois te doen voor het dorp en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De wens is om een motor bosmaaier aan te schaffen.
Het Vocaal Ensemble geeft regelmatig concerten en benefietconcerten. Ze zijn verbonden aan Stichting Stem dat in Middelstum een door vrijwilligers gerunde inbrengwinkel heeft, Koor&Rinkel. De opbrengst van de inbrengwinkel wordt geschonken aan goede doelen in, rond en in de regio van Middelstum. In eerste instantie aan muziekinitiatieven, want met dat doel is de stichting opgericht. Vanwege het succes worden ook vele andere doelen gesteund. Voor dit midwinterconcert heeft het Ensemble een leuk programma samengesteld bestaande uit een mix van liederen uit oude tijden maar ook hedendaagse, zowel wereldse als ook religieuze en kerstliederen.
Aanvang 15.00 uur, entree vrij. Bij de uitgang wordt een vrije gift voor het goede doel gevraagd.

Kerk 't Zandt
Hoofdstraat 43