Wijnfestival Groningen

Datum 04 - 05 Okt 2019

Datum Groningen: Der Aa-kerk

Wijnfestival Groningen

Op het wijnfestival staan diverse wijnwinkels, wijnhuizen en wijnimporteurs die jou alles kunnen vertellen over hun wijnen en graag een proefglas voor je inschenken. Het festival is dé gelegenheid om verschillende wijnen te proeven. Een bloemige Viognier uit Zuid-Frankrijk, een stuivende Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland of een krachtpatser uit Priorat? Je hoeft niet te kiezen maar kunt overal van proeven en je laten verrassen. Dit jaar kunnen de fijnproevers hun geluk niet op. De beste restaurants van Groningen bereiden verschillende hapjes om je lekkere trek te stillen, maar ook het vertrouwde kaasplankje is niet te missen. Ben je helemaal weg van een bepaalde wijn, dan kun je deze direct bij de standhouder bestellen.

Der Aa-kerk
Akerkhof 2