Linde Nijland, Hans van der Lijke, Bert Ridderbos

Datum 09 Feb 2020

Datum Nieuw Beerta: Kerk Nieuw Beerta

Linde Nijland, Hans van der Lijke, Bert Ridderbos

Een dubbelconcert van drie eigenzinnige Groninger artiesten. Linde Nijland en Bert Ridderbos zijn geen onbekenden in ’t Odambt. Linde’s kristalheldere zang en mooie liedjes en Berts virtuoze gitaar, cittern, banjo en accordeonspel maken hen een graag geziene gast in sfeervolle theaters en kerkjes. Vanuit Nieuwe Statenzijl waar ze wonen, reizen ze de hele wereld over. Zo toerden ze recent nog in Engeland en Schotland met hun pure, meest Engelstalige folkmuziek.

Linde werd bekend door Ygdrassil en door haar vertolkingen van Sandy Denny liedjes. Bert speelde vroeger in Törf. Ook Hans van der Lijke is geliefd in onze provincie. Zijn opvallende teksten en nummers in het Gronings en Nederlands boeien het publiek. Hans is een echte troubadour die met zijn gitaar verhalen zingt die een snaar raken, soms grappig maar vaak ook ontroerend. Op zijn meest recente album ‘Hans 75’ spelen Bert en Linde een grote rol en tijdens hun gezamenlijke dubbeloptreden in Nieuw Beerta zullen ze zeker ook e.e.a. samenspelen.

Het belooft een zeer sfeervolle middag te worden met een uniek concert.

Reserveren via onderstaand emailadres of telefonisch via 06-20402725 of 06-22782899.

Kerk Nieuw Beerta
Hoofdweg 18