Ensemble Coronis - Mythische avond in Peize

Datum 06 Sep 2019

Datum Kerk Peize

Ensemble Coronis - Mythische avond in Peize

Met mijn in Utrecht gevestigde Ensemble Coronis geven we een spannend concert in de Kerk van Peize op 6 september om 19.30 uur. Ik ben heel blij dat mijn collega's Iris van 't Veer (sopraan), Ada Pérez (traverso) en Gerrieke Verheij (barokcello en blokfluit) hiernaartoe komen om met mij achter het klavecimbel jullie een avond vol muzikale verhalen aan te kunnen beiden. In het programma Too hot to Händel figureren mythologische vrouwen als Semele, Dido, Syrinx en Coronis zelf, gezien door de ogen van Händel, Telemann, Couperin en Montéclair.
De toegang bedraagt €10,- (kinderen €2,50).
Ik hoop jullie daar te mogen begroeten!

Kerk Peize
Kerkstraat 2
Peize
Vrijdag 6 september 2019