Art-Twa exposeert

Datum 02 Jun 2019

Datum Noordwijk: Kerk Noordwijk

Art-Twa exposeert

Art-Twa bestaande uit Dien Smilde en Gonnie Boomgaard wonend in Marum (Gr) en Boornbergum (bij Drachten) exposeren elke zondagmiddag van 19 mei t/m 30 juni in het kerkje van Noordwijk. Dien en Gonnie hebben elkaar leren kennen bij Pottenbakkerij Keramiek Unyk in Drachten waar ze samen mooie werkstukken maken van klei. Hun belangstelling voor schilderen bracht hen samen naar de Teken- en Schilderclub in Roden. Sindsdien werken ze regelmatig samen aan thema’s en opdrachten en leren nog steeds met en van elkaar. Ze zijn gegroeid tot Art-Twa en geven cursussen en workshops, exposeren samen en maken werk in opdracht Met Art-Twa volgen ze hun creatieve hart en uiten dat tweedimensionaal in hun schilderijen; Gonnie, met natuurlijke lijnen en kleuren. Dien, meestal door strakke vormen en felle kleuren. Driedimensionaal met klei, vormt Gonnie snel en doelbewust haar beelden. Dien daarentegen, vormt, snijdt en schuurt tot er een strakke vorm ontstaat. Vaak werken ze het zelfde thema heel verschillend uit, dat maakt hun samenwerking zo spannend. kunstliefhebber. De keramiekwerken zijn vanaf eind mei te bezichtigen.
Ondanks dat de expositie vanaf 19 mei te bezoeken is i.v.m. een muzikaal optreden van de band Soulfood, volgt een officiële opening op 2 juni door Jan Ketelaar, bekend van zijn 5 meter hoge beeld in Holwerd “ Wachten op hoog water”
De expositie is elke zondagmiddag van 14.00 – 17.00 uur geopend en gratis toegankelijk

Kerk Noordwijk
Westerweg 2