Meezingconcerten Krewerd en Oosterwijtwerd

Datum 14 Jul 2018

Datum Krewerd, Oosterwijtwerd: Kerk Krewerd en kerk Oosterwijtwerd

Meezingconcerten Krewerd en Oosterwijtwerd

Altijd al eens willen meezingen met levensliederen en smartlappen? Dat kan nu! Op zaterdagmiddag 14 juli treden in de kerkjes van Oosterwijtwerd en Krewerd koren op met liederen van armoe en droefenis, liefde en troost. In Oosterwijtwerd het Smartlappenkoor Tiedverdrief uit Leermens, in Krewerd Eelsk uit Groningen. De afstand tussen Krewerd en Oosterwijtwerd is 4 km., vandaar het trappen in de aankondiging: er kan van het ene naar het andere dorp gefietst of gewandeld worden. De koren treden twee keer op. En wat het happen betreft: een lunch en andere hapjes en drankjes staan klaar.
De lunch is om 12 uur. In verband met de voorbereidingen graag aanmelden via de mail of telefoon 06-12197865. Wilt u vermelden bij welke kerk u wilt starten?
Voor de hele middag is het tarief € 20,- , voor één concert € 8,-, kinderen en jongeren tot 16 jaar gratis.

Kerk Krewerd en kerk Oosterwijtwerd
Kerk Krewerd - Kerkpad 8 Krewerd