Naam en Faam - Vijf Schnitgerorgels in Groningen - deel 6

In dit zesde deel van de reeks Groninger Orgels leidt Cees van der Poel de lezer in de wereld van de beroemde orgelbouwer Arp Schnitger en laat hij ons nader kennismaken met vijf Schnitgerorgels in onze provincie, waaronder internationale iconen als de orgels van Uithuizen en de Der Aa-kerk. Omdat de orgels van internationale allure zijn, hebben we van de inhoud van het boekje een Engels en Duitse samenvatting gemaakt die als PDF aangeboden wordt via de website www.groningerkerken.nl.
Helaas is de cd die in het boek wordt genoemd niet meer voorradig.

Onze webwinkel is helaas niet toegankelijk via de smartphone. Gebruik s.v.p. een tablet, laptop- of desktop computer om onze webwinkel te bezoeken. U kunt natuurlijk ook terecht in onze 'echte' winkel: Coehoornsingel 14, 9711 BS Groningen, 050 31 23 569.