Kerkinterieurs in Nederland (geen SOGK-uitgave)

Kerkinterieurs in Nederland laat een indrukwekkende en gevarieerde rijkdom van Nederlandse kerkinterieur zien. Kenmerkend is de middeleeuwse kerk met een protestantse inrichting. Maar er zijn ook barokke schuilkerken, uitbundig gedecoreerde negentiende-eeuwse katholieke kerken, en strakke naoorlogse kerkinterieurs. In alle perioden van onze bewogen geschiedenis zijn de beste kunstenaars, interieurarchitecten, beeldhouwers, houtsnijders en schilders ingeschakeld om onze kerken van binnen te verfraaien.

Onze webwinkel is helaas niet toegankelijk via de smartphone. Gebruik s.v.p. een tablet, laptop- of desktop computer om onze webwinkel te bezoeken. U kunt natuurlijk ook terecht in onze 'echte' winkel: Coehoornsingel 14, 9711 BS Groningen, 050 31 23 569.