Het verhaal van Leegkerk

Op 6 en 7 april 2013 opende de kerk van Leegkerk opnieuw haar deuren na een interne verbouwing. Het gebouw herbergt nu een spannende hedendaagse verrassing. Want stap je naar binnen, dan zie je een 'gouden schatkist'die de ruimte een heel eigen sfeer geeft. Een gouden schatkist zet je niet zomaar overal neer. Dat doe je op een bijzondere plek. Een plek die je veel wilt gebruiken. Een plek waar we veel over kunnen vertellen. We doen er graag een boekje over open.

Onze webwinkel is helaas niet toegankelijk via de smartphone. Gebruik s.v.p. een tablet, laptop- of desktop computer om onze webwinkel te bezoeken. U kunt natuurlijk ook terecht in onze 'echte' winkel: Coehoornsingel 14, 9711 BS Groningen, 050 31 23 569.