De kerk als tijdmachine

Oude kerkgebouwen zijn gestolde geschiedenis. Je kunt er eeuwenoude sporen vinden! Stefan de Keijser toont in De kerk als tijdmachine laag voor laag, tijdvlak voor tijdvlak, hoe het allemaal zo gekomen is. Van lege plaats in het land tot aan de multifunctionele hedendaagse kerk. In minutieuze tekeningen, met verf ingekleurd, wordt de geschiedenis ontrafeld. Als kijker, jong en oud, ondek je hoe kerken ooit zijn gebouwd en hoe ze door de eeuwen heen voortdurend veranderen.

Onze webwinkel is helaas niet toegankelijk via de smartphone. Gebruik s.v.p. een tablet, laptop- of desktop computer om onze webwinkel te bezoeken. U kunt natuurlijk ook terecht in onze 'echte' winkel: Coehoornsingel 14, 9711 BS Groningen, 050 31 23 569.