Webwinkel

Onze website is vernieuwd, daarom is het nu ook tijd geworden voor een nieuwe webwinkel. Maar wat is gebleven, is de korting voor onze donateurs. Zij krijgen als vanouds 20% korting op de bestellingen. Misschien een reden voor u om donateur te worden? Bij uw bestelling zit een nota voor uw betaling. De inkomsten komen ten goede aan de Stichting Oude Groninger Kerken. Wanneer u meer informatie wilt over uw bestelling kunt u contact opnemen met het bureau van de Stichting, (050) 312 35 69 of via de mail info@groningerkerken.nl

Aanbiedingen tijdschrift oktober 2018

In ons kwartaaltijdschrift bieden we altijd een aantal uitgaven aan. Deze worden zo even speciaal onder de aandacht gebracht. We proberen met dit aanbod zoveel mogelijk aan te haken bij de inhoud van het desbetreffende tijdschrift.

Zo werkt het

Een kind kan de was doen, maar hierbij nog even korte instructie.
Inloggen voor donateurs
Wanneer u donateur bent, kunt u links in de menubalk inloggen met uw postcode en donateursnummer. Zo kan de 20% korting waarop u recht heeft onmiddelijk worden verrekend. NB; er wordt alleen 20% korting verleend op onze 'eigen' SOGK-uitgaven. Hiermee wordt bij het opstellen van de factuur rekening gehouden.

De winkelwagen
De winkelwagen is een geheugen voor producten die u tijdens het winkelen in onze shop heeft toegevoegd. U kunt altijd producten wissen of het aantal veranderen. U klikt hiervoor op "Uw winkelwagen" links in uw beeld. U krijgt dan een overzicht van alle producten die in uw wagen zitten met voor iedere regel een mogelijkheid het artikel voor verwijderen te markeren en/of het aantal te veranderen.

Betalingswijze
Bij uw bestelling ontvangt u van ons een factuur. Hierop is de donateruskorting van 20% al verrekend.

Berzorging - waar en wanneer
U kunt zelf aangeven waar de bestelling wordt bezorgd:
1. Op het factuuradres
2. Op een ander adres
Dit kunt u tijdens uw bestelling invullen.

De producten die u heeft besteld, worden in principe binnen een week bezorgd. Wij nemen contact met u op indien het om wat voor reden dan ook langer gaat duren.