Educatie, toerisme, geschiedenis en duurzaamheid. Dit komt allemaal samen in de Schoolkerk van Garmerwolde. Een bijzonder samenwerkingsproject met als resultaat een ontmoetingsplek waar ruimte is voor dialoog.

De Europese Commissie en Europa Nostra hebben bekendgemaakt dat de prestigieuze European Heritage Awards/ Europa Nostra Awards (de EU-prijs voor cultureel erfgoed) dit jaar naar 24 projecten uit 18 Europese landen ging, waaronder naar het project Schoolkerk in Garmerwolde!

Publieksprijs

Nu kan je ook een publieksprijs winnen en dat willen wij natuurlijk graag! Maar dan hebben wij wel stemmen nodig! Bekijk alle inzendingen en stem via onderstaande knop (je moet hierbij een top 3 aangeven).

De Schoolkerk: onze inzending

Bekijk hieronder onze inzending. De film is gemaakt door Ismaël Lotz (De Filmmakerij).