Donateursdag VOL

Vrijdag 14 juni | Akerk Groningen & Synagoge Groningen

Helaas! De Donateursdag is vol, u kunt zich niet meer aanmelden.

Uw betrokkenheid als donateur bij Groninger Kerken is voor ons van onschatbare waarde. Zonder uw steun zouden we niet in staat zijn ons werk te verrichten, waardoor we ons waardevolle erfgoed in de provincie Groningen kunnen behouden voor toekomstige generaties. Om u persoonlijk te bedanken voor uw steun, hopen we u dit jaar te ontmoeten op de Donateursdag in de stad Groningen.

U bent nog geen donateur, maar u bent wel geinteresseerd? Klik hier en ontdek alles over de waarde en voordelen van het donateurschap van Groninger Kerken.

Programma

We nemen u mee op een bijzondere ontdekkingsreis naar twee iconische locaties in Groningen: de Akerk en de Synagoge. We verwelkomen u graag tussen 10.00 en 10.30 uur met koffie en gebak in de sfeervolle Akerk. Directeur Patty Wageman en de medewerkers van Groningen Kerken zullen u hartelijk ontvangen bij aanvang.

Marius Breukink, projectleider van de Akerk zal ons rondleiden door de indrukwekkende tentoonstelling Ciclotrama van Janaina Mello Landini. U krijgt een een heerlijke lunch geserveerd in de Akerk. We gaan met elkaar wandelen door de historische Joodse buurt van Groningen en we brengen een bezoek aan de Synagoge van Groningen en de tentoonstelling A Dutch Lawrence of Arabia? Over Jacob Israël de Haan - Een man van tegenstellingen en tegenstand

Daarna verzamelen we weer in de Akerk voor een gezellige borrel met een welverdiend hapje en drankje. Rond 16.00 uur nemen we afscheid. We willen we u niet met lege handen naar huis laten gaan, dus ontvangt u van ons een goodiebag vol herinneringen aan deze bijzondere dag.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en samen te genieten van deze ervaring.

Akerk zuidzijde

Bereikbaarheid

De Akerk ligt in het centrum van Groningen. Wilt u de kerk bezoeken met eigen vervoer? Maak dan gebruik van onze routeplanner.

Met de bus Buslijnen 6, 8, 9, 35, 39 en 83 vanaf het hoofdstation stoppen vlakbij de Akerk. Kijk voor meer informatie op 9292.nl.

Fiets Het is 10 minuten lopen of 4 minuten fietsen van station Groningen naar de Akerk. Kijk voor meer informatie op de fietsrouteplanner.

Leesvoer

Begin uw ontdekkingsreis met twee interessante artikelen die we voor u hebben klaargezet. Beide artikelen verschenen eerder in ons tijdschrift Groninger Kerken.

Word donateur