Ik zoek een podium

U bent op zoek naar een podium voor uw kwartet? Of u heeft een expositie in de aanbieding? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij ervoor dat onze kerken hiervan op de hoogte worden gesteld en kunnen zij indien geïnteresseerd zelf contact met u opnemen.

Vrijwilligersnieuwsbrief

Iedere laatste vrijdag van de maand gaat een digitale nieuwsbrief naar de beheerders van onze kerken en hierin kunnen korte tekstjes (circa 100 woorden) meeliften. Denk om de vermelding van een website, mailadres en NAW-gegevens zodat de beheerders die geïnteresseerd zijn u kunnen bereiken. Dit tekstje kunt u mailen naar onderstaand mailadres

Wij zijn op dit moment bezig met een inventerisatie van de faciliteiten van onze kerken. Inventariseren is een, maar ontsluiten is nog weer wat anders. Daarom kan dit nog wel even duren....maar in the meanwhile kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen met al uw vragen.