De kerk als podium

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een feest of ander evenement? De Groninger Kerken bieden ongekende mogelijkheden. Een aantal Groninger kerken wordt nog steeds gebruikt als gebedshuis; andere hebben een nieuwe functie gekregen. Een deel kan voor eenmalige of terugkerende evenementen gehuurd worden. Uiteraard moet het evenement wel passen in de kerk en de omgeving. Informeer bij de Stichting Oude Groninger Kerken naar de mogelijkheden. Wij helpen u bij het vinden van een passende accommodatie. Donateurs krijgen trouwens een aantrekkelijke korting van 25% op de huurprijs.

Dit zijn onze kerken
Via onderstaande link vindt u al onze SOG- Kerken - op dit moment 90 stuks. Te beginnen bij de kerk van Adorp en te eindigen bij de kerk van Zuurdijk. Hierbij ook twee synagogen en een aantal torens.
Alle SOGK-kerken, synagoges en torens

Overzicht van alle SOGK-kerken - editie november 2018
Kerkenkaart

Sleuteladressen
Veel van onze kerken staan gewoon open, maar mocht dit nu niet het geval zijn, dan kunt u vaak bij de buren de sleutel halen en zo naar binnen. U kunt hier een lijst bekijken met alle sleuteladressen van de kerken in eigendom van de Stichting Oude Groninger Kerken.
Sleuteladressen overzicht