Goede Herderkerk Bedum

In Bedum zijn de werkzaamheden divers. Behalve voeg-, metsel- en schilderwerk zijn er werkzaamheden aan het dak. Zo worden daklatten en dakbeschot hersteld, wordt het lood rondom de schoorsteen hersteld, en komt er een nieuwe bliksemafleider. Verder wordt een aantal houten kozijnen vervangen en komt er in plaats van melkglas, Isoglas.

Kerk Bedum

In 1937 verrijst de Noorderkerk, later De Goede Herderkerk genoemd. Voor het ontwerp wordt Egbert Reitsma (1892-1976) uit Groningen aangetrokken,waarbij de Bedumer Albert Wiersema (1895-1966) optreedt als mede-uitvoerend architect.Het imposante gebouw kreeg een opvallende plek op een punt waar vijf straten samenkomen in een nieuw aangelegde woonwijk, geheel gebouwd in een sobere variant van de Amsterdamse School.