Rondrit langs de Kloeke Kerken (UITVERKOCHT)

09 februari 2024

Museum Wierdenland presenteert i.s.m. de Groninger Kerken

Rondrit in het spoor van de Kloeke Kerken!
WOENSDAG 14 FEBRUARI | 12.30-17.00 UUR

Ontdek de charme van Groninger Kerken door de ogen van De Ploeg-schilders. Reis met ons langs vier pittoreske kerkjes in onze regio.

PROGRAMMA
We starten de reis in Museum Wierdenland, waar schilderijen van de kerkjes van Ezinge, Oostum, Fransum en Leegkerk te bewonderen zijn. Onder begeleiding van een deskundige gids en je smartphone vergelijken we de schilderijen ter plekke met de huidige situatie.

Vervolgens verkennen we per auto (eigen vervoer) de historische locaties, waarbij we hartelijk worden ontvangen door de plaatselijke commissies. Samen met hen en onze gids duiken we in de geschiedenis en ontdekken we hoe deze plekken door de jaren heen zijn veranderd.

Na een boeiende dag keren we terug naar Museum Wierdenland voor een gezellige afsluiting met een drankje.

VOORDEEL VOOR DONATEURS
Ben je donateur van Groninger kerken dan krijg je, onder vermelding van je donateursnummer €2,50 korting!

Tickets*
€ 22,50 Regulier
€ 17,50 Museumkaart
€ 20,- Donateur Groninger Kerken
* Inclusief toegang tot de museumexposities, begeleiding door een gids, koffie bij ontvangst en een afsluitend drankje.

Wil je met ons mee? meld je aan door een e-mail te sturen naar boekingen@wierdenland.nl

Donateursnummer vergeten? Ons secretariaat zoekt het voor u op: E info@groningerkerken.nl of T 050 312 35 69