Aanmelden Provinciale Vrijwilligersprijs - je hebt nog een kleine week

24 september 2020

Je hebt nog een kleine week (tot 1 oktober) de tijd om inspirerende vrijwilligersorganisaties aan te melden voor de Provinciale Vrijwilligersprijs Groningen. Welke vrijwilligers gun jij waardering en een bedrag van 3.000 euro?

Aanmelden Provinciale Vrijwilligersprijs

Groninger vrijwilligersorganisaties kunnen zich nu aanmelden voor de twintigste Provinciale Vrijwilligersprijs. Binnen elk van de vier categorieën zorg, leefbaarheid, jeugd en sport maken organisaties kans op een prijs van € 3.000.

Beloning

De Provinciale Vrijwilligersprijs is bedoeld om organisaties die op bijzondere manier met vrijwilligers werken, te belonen en in het zonnetje te zetten. Daarmee willen we laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk is voor onze samenleving. De prijzen worden dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt.

Meld een organisatie aan

Stemmen

Aanmelden kan tot en met 30 september. Per categorie kiest de jury twee vrijwilligersorganisaties die doorgaan naar de finale. Tussen 19 en 31 oktober kan iedereen stemmen op zijn favoriete organisatie. De winnaars worden op maandag 7 december tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag bekend gemaakt. In verband met het coronavirus is nu nog niet bekend hoe en waar die uitreiking precies plaats zal vinden.