Herdenkingsboekje Struikelstenen Appingedam nu te koop

Datum 19 november 2018

Terug naar NieuwsTerug naar het Nieuwsoverzicht

In 2019 willen we opnieuw een aantal struikelstenen leggen, voor de families Kroon (5 gezinnen), Hart en Creveld (totaal 22 stenen). Om dat te realiseren moeten we de financiering zien rond krijgen. Door het kopen van het herdenkingsboekje draagt u daar een steentje aan bij!

Ter gelegenheid van het leggen van de eerste struikelstenen op 9 oktober jl. hebben we voor de nabestaanden en ooggetuigen een herdenkingsboekje gemaakt met de levensverhalen van de zestien Joodse Damsters. Voor een preview zie: http://www.struikelstenenappingedam.nl/afbeeldin…/teaser.pdf In 2019 willen we opnieuw een aantal struikelstenen leggen, voor de families Kroon (5 gezinnen), Hart en Creveld (totaal 22 stenen). Om dat te realiseren moeten we de financiering zien rond krijgen. Door het kopen van het herdenkingsboekje draagt u daar een steentje aan bij!

Het boekje is nu ook in Appingedam te koop a € 7,50 bij Hof van Daam (Dijkstraat 57), Readshop (Dijkstraat 28), Museum Stad Appingedam (Wijkstraat 25) en VVV (Oude Kerkstraat 1). Wilt u boekje liever thuis gezonden krijgen? Dat kan door overmaking van € 8, - voor bezorging in Appingedam/Delfzijl e.o. (zie Eemsmond Express: https://www.stadsposteemsmondexpres.nl/stadsp…/bezorggebied/ ) of € 11,00 (overig) op onze rekening NL60 SNSB 0705 7714 66 t.n.v. St. Struikelstenen Appingedam, o.v.v. ‘herdenkingsboekje struikelstenen’. Vergeet niet uw adres erbij te vermelden!