Word donateur!

Ooit waren de kerken bakens van betekenis voor gelovigen, schippers en reizigers. Nu is hun rol veranderd, maar nog altijd groot. Uniek cultureel erfgoed, dat met een nieuwe invulling nog steeds veel betekenis heeft voor een grote groep mensen. Ook voor u?

Wanneer u zich aanmeldt als donateur, ontvangt u binnen 10 werkdagen een informatiepakket en een welkomstgeschenk. Neem telefonisch contact met ons op via 050-3123569 of via info@groningerkerken.nl dan regelen wij dit voor u. Ook kunt u onderstaand formulier invullen.

Word donateur!

De heer
Mevrouw

Voordelen donateurs SOGK

• U ontvangt dan het eerste jaar het kwartaalblad Groninger Kerken gratis
  • Daarnaast krijgt u korting bij tal van activiteiten, zoals rondleidingen, excursies en verschillende festivals.
  • Ook in onze webwinkel profiteert u van maar liefst 20% korting op boeken, wandelgidsen en nog veel meer.

Doneer aan SOGK

• Met uw donatie, gift of nalatenschap blijft onvervangbaar cultureel erfgoed in Groningen behouden.