Rondleidingen

Datum01 Jan - 31 Dec 2019

Via de Stichting Oude Groninger Kerken kunt u voor uw kerkentocht een gids regelen. We hebben geen vaste tochten en/of rondleidingen in de aanbieding, maar we denken graag emt u mee. Wanneer u vragen heeft kunt u mailen met info@groningerkerken.nl

Eventueel brengen we u in contact met ons bekende gidsen.

Margreet Bakker

Na mijn werkzame leven in het welzijnswerk ben ik kunstgeschiedenis gaan studeren aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Tijdens mijn studie is mijn enthousiasme gegroeid voor de Middeleeuwen en met name voor het cultureel erfgoed uit die periode. In ons land zijn het vooral kerken die de 600 à 800 jaar sinds de Middeleeuwen overleefd hebben. Als ervaren gids deel ik mijn enthousiasme en kennis over de middeleeuwse kerken graag met u. Ik vertel veel, maar overvoer u niet met jaartallen. U hoort over de kerken, maar ook over het eeuwenoude wierdenlandschap.
Lees meer over Margreet Bakker en hoe haar te bereiken via de website