Lezing Eelco van Es

Datum24 Okt 2019

‘Denk mee over de geschiedenis van de Stichting Oude Groninger Kerken! - Lezing Eelco van Es op donderdag 24 oktober om 19.30 uur in de remonstrantse kerk in Groningen.

Lezing Eelco van Es

Steensma, Hangelbroek, De Olde, Breukink en Bekooy. Wat betekenen deze namen voor u? Denk mee over de geschiedenis (het verleden en de toekomst) van de Stichting Oude Groninger Kerken. Geen eenvoudige zaak maar de moeite waard!Vele mensen hebben zich de afgelopen vijftig jaar voor de Stichting ingezet. Wat verbindt deze mensen? Hoe verhouden ze zich tot onze kerken?’

24 oktober

Op donderdag 24 oktober houdt cultuurwetenschapper dr. Eelco van Es een lezing in de Remonstrantse kerk in Groningen, aanvang 19.30 uur. De lezing is voor donateurs gratis, niet-donateurs betalen € 2,50. U kunt zich al opgeven via de mail of 050 - 312 35 69.

Bio Eelco van Es

Dr. Eelco van Es (1979) werkt als docent aan de Rijksuniversiteit Groningen en als beleidsadviseur bij Stichting De Hoven, ouderenzorg Noord-Groningen. Voor de Stichting Oude Groninger Kerken verdiept hij zich rond het jubileumjaar in haar geschiedenis en ideeën.