Kerken- en Marentochten Geannuleerd!

Datum 24 Jul 2020

Datum Leermens, Oosterwijtwerd: Rondom Appingedam

Kerken- en Marentochten Geannuleerd!

Helaas gaan deze tochten dit jaar niet door! Volgend jaar hopen we ze weer te kunnen maken.

Het Damsterveer van Appingedam ontwikkelde samen met SOGK de Kerken- en Marentocht: een dag-arrangement, onder leiding van een gids, waarbij varend over de Groninger maren kerken worden bezocht. Voor 2020 zijn drie vrijdagen gepland: 12 juni, 24 juli en 11 september. Het programma start om 10.30 uur met koffie en gebak in Paviljoen Overdiep aan de jachthaven te Appingedam. Van hieruit is het een kleine wandeling met de gids naar de Nicolaïkerk. Vervolgens vaart u met het Damsterveer door het eeuwenoude stadscentrum, onder de hangende keukens door, richting het buitengebied met als eerste stop het wierdedorp Oosterwijtwerd. Voor nadere details zie onderstaande link.

Rondom Appingedam
Appingedam - Oosterwijtwerd - Leermens - Appingedam
Vrijdag 24 juli 2020

Inlichtingen: arrangementen@topvangroningen