Kerstnachtdienst

Datum 24 Dec 2018

Datum Midwolda: Kerk Midwolda

Kerstnachtdienst

Op kerstavond is er traditiegetrouw de kerstnachtdienst in de Dorpskerk van Midwolda. Ook dit jaar vieren we deze dienst samen met Scheemda. De oude kerk is sfeervol verlicht en mooi versierd met kerstdecoraties. Hier komen we samen om het kerstfeest te vieren met veel liederen en muziek. Het mannenkoor Crescendo zal dit jaar aan de kerstnachtdienst meewerken onder leiding van Bouko Tiggelaar en met Bert van Cimmenaede op piano.

De kerstliederen vormen een belangrijk onderdeel van de viering die geleid wordt door Ds. Baan uit Scheemda. Daarnaast wordt het kerstevangelie gelezen en gedichten voorgedragen. Er is veel ruimte voor muziek: het mannenkoor, het Hintsorgel bespeeld door Ludolf Heikens en natuurlijk gezamenlijk zingen.

Na afloop bent u uitgenodigd voor een gezellig samenzijn. Onder het genot van glühwein, chocolademelk en kerstbrood. Iedereen is van harte welkom.

Kerk Midwolda
Hoofdweg 168