De Ploeg; een ontdekkingstocht naar het bekende

Datum 06 Okt 2018

Datum Oostum: Kerk Oostum

De Ploeg; een ontdekkingstocht naar het bekende

Locatietheater door Iovivat met boottocht, theatrale wandeling en voorstelling in de kerk.
Iovivat neemt haar publiek mee op een ontdekkingstocht door, langs, over en in de omgeving die Ploegschilders zo prachtig wisten vast te leggen; het kerkje van Oostum en het betoverende landschap daaromheen. In drie bedrijven verbinden we landschap, bevolking, het kerkje en de schilderijen tot een theatervoorstelling ter ere van de 100e verjaardag van De Ploeg.
Aan Boord
Vanaf Oostum wordt het publiek naar de Wetsingersluis gebracht om daar aan boord te gaan voor een korte tocht over een prachtig stukje meanderend Reitdiep. Daarna wordt de tocht, terug naar Oostum, te voet voortgezet.

Kerk Oostum
Oostumerweg 15
Oostum
Zaterdag 6 oktober 2018