Kunstschilder Samme Talsma

Datum 14 - 15 Sep 2019

Datum Solwerd: Kerk Solwerd

Kunstschilder Samme Talsma

Tijdens de Open Monumenten Dagen exposeert Samme Talsma in het Solwerder kerkje.
De in Friesland geboren Samme Talsma, kwam na zijn studie, Gymnasium en ALO, in Appingedam terecht als vakleerkracht gymnastiek. In de vrije uren ontwikkelde hij zijn creatieve gaven. Hij volgde diverse cursussen op het gebied van expressievakken, ontwikkelde zich in het werken met olieverf op doek en paneel en zo nu en dan een uitstapje naar acrylverf. Sinds 2007 is hij lid van de schildersvereniging “Pictura” in Delfzijl.
Samme Talsma is een groot liefhebber van het surrealisme, het magisch realisme en de vrije expressie. Deze technieken vindt u terug in zijn collectie en kunnen worden bewonderd en bezichtigd op zaterdag 14 en zondag 15 september tussen 10.00 en 17.00 uur.

Kerk Solwerd
Solwerderweg 5a,