Dubbelexpositie in kerk Adorp

Datum 18 - 19 Mei 2019

Datum Adorp: Kerk Adorp

Dubbelexpositie in kerk Adorp

De Culturele Commissie Adorp heeft weer twee kunstenaars uitgenodigd te komen exposeren. Deze expositie wordt gehouden op 18, 19, 25 en 26 mei 2019 in de kerk van Adorp.
U bent van harte uitgenodigd bij de opening op zaterdag 18 mei om 14.00 uur. De opening wordt muzikaal opgeluisterd door Jan Boekeloo. De expositie is op genoemde dagen van 14.00 tot 17.00 uur te bezoeken, de toegang is gratis.
Dit keer is werk te zien van Gina Bilyam en Jan Kuiper.
Na de opleiding tot lerares textiel en handvaardigheid aan de lerarenopleiding Leeuwarden (1986), deed Gina Bilyam bij Pauline Ploeger de opleiding tot keramiste. In 2016 rondde zij de 3-jarige opleiding keramische technieken bij de SBB Gouda af. Bij haar afstuderen won zij de SBB/KeramiekstadGouda-award. Daarna volgden diverse exposities en markten in binnen- en buitenland.
De kinderen van Jan en Mieke Kuipers wensen uit hun bezit het bijzondere werk van wijlen Jan Kuiper te exposeren wat een unieke gelegenheid biedt om zijn werk te bewonderen en te kopen.

Kerk Adorp
Torenweg 4