Expositie Marietta Rust

Datum 04 Apr - 20 Mei 2019

Datum Pieterburen: Theeschenkerij Domies Toen

Terug naar ActiviteitenTerug naar Activiteiten
Expositie Marietta Rust

Marietta die in 1992 afstudeerde aan de Academie Minerva in Groningen, is misschien bekender als zangeres en theatermaakster dan als beeldend kunstenares. Als frontvrouwe van gezelschappen als Tsigani, Tinto Sol en Dedos Cantando stond zij op vele noordelijke podia en als helft van theaterduo Marikesj bespeelde zij bijna alle scholen en buurtcentra in stad en provincie Groningen.

Op deze tentoonstelling is werk te zien dat in de laatste tien jaar is ontstaan, geïnspireerd door de Japanse natuurschilder Rakusan (1896-1976). De meeste werken zijn uitgevoerd in acryl op hout. Op beeldend gebied maakt Marietta naast schilderijen, ook grafiek en kleine bronzen plastieken.

Concertje
Op zondag 5 mei zal Marietta een concertje geven in Domies Toen. Temidden van haar schilderwerken zullen dan o.a. fado's, Spaanstalig werk, Joodse- en Afrikaanse liederen opklinken. Entreeprijs € 7,50, aanvang 15.00 uur.


Reserveren concertje via onderstaand emailadres. Telefoonnummer contactpersoon bij telefonisch reserveren : Nicolaas Geenen 0654685405.

Theeschenkerij Domies Toen
Hoofdstraat 76
Pieterburen
Donderdag 4 april t/m 20 mei 2019
11:00 - 17:00 uur
Toegang gratis

Inlichtingen: kleinwetsinge@blgroningen.nl