Omgaan met tegenstellingen - Lezing

Datum 09 Apr 2019

Datum Groningen: Remonstrantse kerk

Omgaan met tegenstellingen - Lezing

Dinsdagavond 9 april, 20:00 uur, houdt historicus en bestuurskundige Meine Henk Klijnsma, oud-secretaris van de Staatscommissie Parlementair Stelsel (staatscommissie Remkes) in de Remonstrantse kerk, Coehoornsingel 14, met de titel: "Omgaan met tegenstellingen : Een historisch-politiek perspectief op groeiende polarisatie in de samenleving" in drieluik over 'Poldermodel vs Hokjesdenken'. de laatste lezing in een voorjaarsdrieluik van het Doopsgezind Remonstrants Café: ‘Poldermodel versus hokjesdenken’ - dat over sterker wordende polarisatie in onze samenleving gaat.

Remonstrantse kerk
Coehoornsingel 14
Dinsdag 9 april 2019
Toegang gratis