Expositie Anneke Hoes-Langeland

Datum 11 Dec 2019 / 15 Jan 2020

Datum Klein Wetsinge: Kerk Klein Wetsinge

Expositie Anneke Hoes-Langeland

Al vroeg werd ik geïnspireerd door de omgeving om mij heen, geboren in de stad Groningen, wonende bij het Noorderplantsoen aan de rand van de stad. Dit was in een tijd dat Paddepoel en Selwerd er nog niet waren, toen had je alleen maar landerijen tot aan het Van Starkenborghkanaal. Altijd was ik door de landerijen aan het zwerven kijkend naar de luchten bloemen en wat er zoal te zien was.

Al vroeg was mijn favoriet tekenen en later na de academie schilderen, verder volgde ik lessen bij andere docenten. In de loop van de jaren heb ik het schilderen goed ontwikkeld en ben ik verschillende technieken gaan beheersen.

Af en toe schilder ik in opdracht en geef ik workshops van een dag, tevens bied ik standaard in het voorjaar en najaar aan mensen een schildercursus aan, wat met veel animo wordt ontvangen.

Regelmatig exposeer ik, het is een voorrecht om een ander van mijn werk te laten genieten maar ook om mijn kennis aan mensen over te dragen is ook heel fijn. De omgeving hier is een stukje prachtig natuur, waar veel inspiratie uit te halen valt, Wat je vandaag ziet, kan morgen weer weg zijn, daarom wil ik het nog eens vereeuwigen.

Kerk Klein Wetsinge
Valgeweg 12