Linda's Jazz

Datum 16 Feb 2020

Datum Klein Wetsinge: Kerk Klein Wetsinge

Linda's Jazz

Linda’s jazz is een trio met Linda Molenkamp-zang, Bert van Erk-contrabas en Vincent Grit op piano. Zij spelen een afwisselend programma van jazz-standards, ballades en bossa nova’s uit de tijd van Ella Fitzgerald, Chet Baker en Sarah Vaughan. Bekende en onbekende nummers passeren de revue en creëren de sfeer van een Amerikaanse jazz-club uit de jaren 30.

Zangeres Linda Molenkamp studeerde aan het conservatorium van Groningen jazz-zang, zij staat bekend om haar swingende timing en jazzy stemgeluid. Linda is een veelgevraagd zangeres bij diverse jazz-combo’s en bigband. Zij stond op diverse grote podia door het hele land, zoals: Bimhuis, Panama, Bellevue theater,schouwburg Tamboer, schouwburg Meenthe, Schouwburg Ogterop enz..

Kerk Klein Wetsinge
Valgeweg 12