Best of Dualis

Datum 15 Sep 2019

Datum Zeerijp: Kerk Zeerijp

Best of Dualis

Voor het publiek dat de Jacobuskerk in Zeerijp bezoekt op Monumentendag is er dit jaar een bonus: op zondagmiddag zingt daar Kamerkoor Dualis een kort programma getiteld ‘Best of Dualis’.

Kamerkoor Dualis is sinds 2001 een van de vaste waarden in muzikaal Groningen. Naast grote werken als het Requiem van Brahms, de Johannes Passion en de Hohe Messe brengt het koor veel thematische a capellaprogramma’s, o.a. rondom het Hooglied (‘Rise up, my love’) of de elementen (Elements I en II). Speciaal voor Monumentendag heeft het koor uit het inmiddels omvangrijke repertoire een ‘Best of’–programma samengesteld.

Het koor, dat onder leiding staat van Geert-Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen, zingt ‘Jesu, meine Freude’ van J.S. Bach en verder werken van Rheinberger, Poulenc, Pärt, Badings en Elgar.

U bent van harte welkom om even in de kerkbanken plaats te nemen en te genieten van de koorklanken in de monumentale kerk.

Meer info op onderstaande website.

Kerk Zeerijp
Borgweg 11