Muzikale reis met wereldburger Avi Adir

Datum 09 Sep 2019

Datum Groningen: Synagoge Groningen

Terug naar ActiviteitenTerug naar Activiteiten
Muzikale reis met wereldburger Avi Adir

De van oorsprong Israëlische multi-instrumentalist en zanger Avi Adir neemt u mee op een muzikale reis door de tijd en de ruimte. Door de unieke combinatie van Adirs stem en instrumenten met het Oriëntaalse decor van Synagoge Groningen. Twee dagen later geeft Adir bij Edanz een workshop Authentic Singing.

Avi Adir treedt op over de hele wereld. Hij wisselt zijn zang af met veel uiteenlopende instrumenten, waaronder de Indiase bansoeri, de Armeense doedoek, de Griekse bouzouki en de Egyptische ney.

Songwriter/performer Adir begon in Israel als twaalfjarige met zingen en gitaar spelen. Later ontwikkelde hij zich tot songwriter en performer. Als twintiger verdiepte hij zich in het maken van bamboefluiten en de studie van Indiase Raga muziek. Daarna legde hij zich toe op de zang. Hij ontwikkelde zijn zangstem zodanig, dat deze ging harmoniëren mat de klank van zijn favoriete instrumenten.

Workshop
Twee dagen later (op woensdag 11 september) geeft Avi Adir in Groningen de workshop Authentic Singing. U leert uw stem op een natuurlijke en intuïtieve manier te gebruiken. Uitgangspunt van de workshop is dat de stem een directe reflectie is van wie we op een bepaald moment zijn. Door te luisteren naar uw eigen stem en door muziek door u heen te laten stromen, kunt u uw bewustzijn op verschillende niveaus beleven. Ervaring met zingen is niet nodig.

Entree concert
Voorverkoop € 15, - Aan de zaal: € 17, 50 via onderstaande ticketlink.

Workshop Authentic Singing
Edanz Centrum
Van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen

Datum en tijd: woensdag 11 september 2019, 13.30 - 17.30 uur (inloop vanaf 13. 00 uur) maximaal 25 deelnemers!

Deelname: € 35,-- incl. thee met iets lekkers.
Workshop en concert samen: € 45,-- Reserveren via onderstaande link.

Synagoge Groningen
Folkingestraat 60
Groningen
Maandag 9 september 2019
19:30 - 22:00 uur
Toegang € 15,00

Website: https://www.chipta.com/tickets/organizer/112070/events/