Pick'n'Shovel - ROOTS MUSIC TOUR

Datum 19 Mei 2019

Datum Garnwerd: Kerk Garnwerd

Pick'n'Shovel - ROOTS MUSIC TOUR

De band Pick'n'Shovel komt uit Drenthe en bestaat uit vijf ervaren muzikanten met wortels in diverse stijlen, zoals country, blues, klezmer, zydeco en pop. De instrumenten, bestaande uit onder meer dobrogitaar, banjo, mandoline, contrabas, concertina, washboard en mondharmonica, zorgen voor een authentieke, rauwe roots sound. De lead vocals worden afwisselend door de bandleden verzorgd. En dat alles op een bedje van mooie close harmony zangpartijen. PROGRAMMA Het repertoire bestaat uit traditionals zoals Man of Constant Sorrow, This Train is bound for glory en Will the Circle be unbroken. Ook spelen zij eigen werk in de roots traditie en verbluegrasste versies van bekende songs. Kom naar dit unieke en intieme concert met onvervalste rootsmuziek en mooie verhalen over het leven.
tickets; 12,50 ; voorverkoop via www.vanplan.nl

Kerk Garnwerd