De B.J. Hegen Blues Band

Datum 07 Apr 2019

Datum Nieuw Beerta: Kerk Nieuw Beerta

De B.J. Hegen Blues Band

De legendarische B.J.Hegen Blues Band is een band die het programma vult met authentieke gepolijste Blues. Leider van de band is B.J.Hegen. (Bé). De band bestaat nu 39 jaar. Naast Bé Hegen (zang, gitaar en bluesharp) bestaat de band uit Jan Warntjes piano, Frans Többen bas, en Henk van der Veen drums.

Jan en Bé zijn samen de mannen van het eerste uur van de band. Jan is een begenadigd toetsenist die met gedegen en creatief pianospel stevigheid en sier aan de band geeft. Frans Többen is een pijler waar de rest op steunt. Drummer Henk de jongste telg van de band maakt het geheel compleet.

Het kenmerk van de band is dat de leden elkaar de ruimte geven om te laten horen waar ze goed in zijn, maar waar het saamhorigheidsgevoel en het plezier in het spel de boventoon voert.

Informatie via onderstaand emailadres of info@janwarntjes.eu.

Kerk Nieuw Beerta
Hoofdweg 18