Duo May en June en duo Sunrise

Datum 14 Okt 2018

Datum Midwolde: Kerk Midwolde

Duo May en June en duo Sunrise

Stichting Klassiek Leek e.o. organiseert opnieuw een concert in de kerk van Midwolde.

Voorverkoop kaarten via Biocorner Easyhobby Tolberterstraat 19 te Leek á € 10,00.

May en June
De zussen en singer-songwriters Anouk en Yora zingen onder artiestennaam May en June. Ze zingen al samen zolang ze zich dat kunnen herinneren. In 2011/2012 deden ze mee aan het muziektraject PopSport, werden eerste van Noord-Nederland en stonden in de landelijke finale in Breda. Daarbij werden ze gecoacht door de gebroeders Tangarine. De jaren daarna traden ze voornamelijk op in Drenthe.Ze zingen in het Nederlands en in het Engels. Samen met de Italiaanse DJ Manuel Costa maakten ze een remix van het nummer ‘Hey There Delilah’. Het eigen werk van May and June is te omschrijven als poëtische luisterliedjes met af en toe een vleugje country en pop.

Duo Sunrise
Dit duo zingt en speelt muziek uit West Europa, o.a. Keltische ballades. Bij een muzieksessie vonden Selina Koen en Janny Westervaarder elkaar in hun passie voor de Ierse- en Keltische muziek. Het bekende Gabriella’s song en Low Wistle, leidde tot een eerste cd. Recentelijk maakte het duo een reis door Ierland om nog meer muziek en ervaring op te doen met de Ierse en Keltische muziek.

Stichting Klassiek Leek e.o. is opgericht op 12 maart 2015 en stelt zich als doel het organiseren van klassieke concerten in Leek en omstreken. Daarnaast wil de stichting een brug slaan naar verzorgings- en verpleeghuizen om ook daar concerten te verzorgen. Stichting Klassiek Leek e.o. is een stichting zonder winstoogmerk en is voor haar inkomsten afhankelijk van donaties.

Kerk Midwolde
Hoofdstraat 134