Expositie Anjet van Linge

Datum 05 Jun - 25 Jul 2021

Datum Groningen: Groningen

Expositie Anjet van Linge

Langzaam gaat het land weer open, kunnen we elkaar weer zien, en ons weer laten ontroeren op manieren die de afgelopen maanden niet mogelijk waren.

Requiem - de 125 houten kruizen die vorig jaar tijdens de lockdown zijn gemaakt - zijn ook dit jaar te zien de in eerste weken van her-opening. De Akerk in Groningen biedt deze zomer ruimte aan dit werk - met dank aan een bruikleen van Museum De Lakenhal. In de sacristie staat bovendien de installatie 'Wat is me heilig?', een onderzoeken van in- en uitsluiting, van zwart en wit, van wat ons heilig is.

De expositie is van woensdag tot en met zondag te bezoeken. Kunstenares Anjet van Linge is er zelf op zondag 13 juni en zondag 25 juli tussen 14.00 en 17.00.

Plan je bezoek en reserveer via e-mail.

Akerkhof 2,
5 juni t/m 25 juli 2021