Uitgesteld Terug naar het begin - Cultureel festival

Datum 28 - 30 Mei 2021

Datum Kerken en meer locaties

Uitgesteld Terug naar het begin - Cultureel festival

Helaas is het festival vanwege uitgesteld, vanwege Corona maatregelen. Nieuwe data volgt.

Afgelopen jaar hebben we het festival wegens corona moeten verplaatsen naar 28, 29 en 30 mei 2021. Hoewel het virus nog niet onder controle is, bieden de vaccinaties hoop. We hebben het goede voornemen -wanneer het toegestaan is- om op de geplande data een aangepaste editie te realiseren.

Vooraf opgestelde routes, verschillende startplekken en meer locaties. We treffen de komende editie de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat je straks samen met je vriend, huisgenoot of familielid het festival veilig kunt bezoeken.

Per festivaldag bieden we je verschillende routes aan, met verschillende starttijden en startlocaties. Voor de startlocaties hebben we de grotere kerken in het festivalgebied op het oog: de Nicolaïkerk in Appingedam, Petrus en Pauluskerk in Loppersum en de Stefanuskerk in Holwierde.

Elke route staat gelijk aan een dagvullend programma van ongeveer 5 uren. De route bestaat uit 4 programmaonderdelen à 30 minuten en een pauze halverwege. Tussen de voorstellingen, kunstprojecten en expedities door heb je voldoende tijd om je naar de nieuwe locatie te verplaatsen.

Voor vragen over bijvoorbeeld tickets of wil je je mening over deze opzet delen met de organisatie? Raadpleeg dan de website. Hopelijk tot straks in mei!

Kerken en meer locaties
Gemeente Appingedam