Wopke van der Heide exposeert in het kerkje van Rottum.

Datum 27 Maa - 24 Mei 2021

Datum Rottum

Wopke van der Heide exposeert in het kerkje van Rottum.

Van 27 maart tot en met 24 mei 2021 zijn in het kerkje van Rottum schilderijen te zien van Wopke van der Heide ( Britsum 1945). Wopke woont en werkt in Hijum. Hij exposeert regelmatig in Friesland maar voor deze keer gaat hij toch maar een keer de grens over…. Wopke werkt meestal met olieverf en een enkele maal met acryl. In zijn schilderijen herkent men zijn grote passie voor de natuur. Hij schildert voornamelijk landschappen, maar soms ook dieren en bloemen. Alhoewel het gaat om schilderijen komt toch de tekenaar in Wopke naar voren. De schilderijen zijn gedetailleerd en verfijnd. Het kleurgebruik is helder en men ziet een sterk contrast tussen licht en donker. Daardoor ontstaat een sfeervol en harmonieus beeld. Wopke van der Heide werkt ook in opdracht.

In verband met corona graag even controleren of er geen andere bezoekers in de kerk zijn.

Rottum
Kloosterweg 13,