Frisia non cantat

Datum Zuurdijk: Kerk Zuurdijk

Frisia non cantat

Foto: Joram van Dijk

Frisia non cantat: een renaissance-luit compositie in een eclectische sfeer, geinspireerd op de Friese cultuur, historie en biologie. Voor elk huidig en voormalig Friese eiland, zandbank, gauw of hallig heeft de componist Dingo Davidoff een bijpassend muziekstuk of muziekstukje gecomponeerd. Tijdens het concert neemt hij u mee op een muzikale reis die niet alleen gehoord maar ook gevolgd kan worden door de Friese landkaart op het programmaboekje. Afgewisseld met een kaart en korte lezingen/introducties maakt u tijdens zijn concert kennis met: Grutte pier, de hangende keukens van Appingedam en de duinen van Wangerooge maar ook met: pavanes, jazz en symfonische gedichten. Kortom: een creatief, gevarieerd, maar bovenal origineel programma dat de kale weilanden van Noord Nederland en Noordwest Duitsland eens en voor altijd zal vullen met rijke beelden en gebeurtenissen.

U bent van harte welkom!

Reserveren
De toegangsprijs is inclusief drankje en hapje na afloop, bij mooi weer op het prachtige kerkhof van Zuurdijk. Ivm corona is reserveren noodzakelijk, dit kan met een mailtje naar Annette Broekhuizen. Er is een beperkt aantal zitplaatsen, dus, wie het eerst komt, het eerst maalt!

Kerk Zuurdijk
Hoofdweg 43