Maria Lichtmis Wintertocht

Datum 01 Feb 2020

Datum Eenum, Leermens, Zandt, 't , Zeerijp: Vier kerken

Maria Lichtmis Wintertocht

Wandel en -fietstocht (~15 km) met ontmoeting, cultuur en lekkernijen langs de vier kerken van Eenum, Leermens, ’t Zandt, Zeerijp. De plaatselijke commissies van genoemde 4 kerken organiseren nu voor de tweede keer deze tocht om hun prachtige kerken onder uw aandacht te brengen. In elk van de kerken kan worden gestart vanaf 10.00 uur. Einde 16.30 uur. U ontvangt er een deelnemers- en route- annex stempelkaart. Natuurlijk is er muziek en zijn er pannenkoeken, maar ook is er soep, koffie etc. verkrijgbaar.

Nieuw: een app van Storytrails met de route en veel aanvullende informatie: hieronder te downloaden.

Inlichtingen: Bert de Jong - 0596 573517 l

Vier kerken
kerk Eenum
kerk Leermens