Evensong Choral Voices

Datum 18 Okt 2020

Datum Nieuwe Kerk Groningen

Evensong Choral Voices

Let op! Het programma van 20 september komt te vervallen.

Programma 18 oktober

- Introit: As a deer in want of water – Charles Wood
- Preces en responses: Peter Nardone
- Psalm 42 en 43 – Walford-Davies
- Canticles: Healey Willan in Es
- Anthem: Sicut cervus – Giovanni da Palestrina
- Hymnes: As pants the hart, All through the night.

U zult merken dat één en ander daarbij een beetje anders gaat dan dat u gewend bent. Ook de organisatie van de Nieuwe Kerk is gebonden aan de regels van het protocol. Om een dienst bij te wonen kunt u zich aanmelden. U vindt een aanmeldformulier op de website van de Nieuwe Kerk.

Uiteraard volgt de Nieuwe Kerk de richtlijnen van het RIVM: tussen verschillende huishoudens zijn plaatsen in de kerk op minstens 1,5 meter afstand van elkaar.
Coördinatoren wijzen u uw plek en geven na afloop ook aan wanneer u de kerk kunt verlaten.
Let a.u.b. op de looproutes. Er wordt voorlopig niet door de gemeente gezongen.
De fysieke collecte vindt alleen bij de uitgang met gereedstaande schalen plaats.
Er is geen koffie na afloop.
Uw jas mag u aanhouden.
Bij de ingang vraagt de coördinator naar uw gezondheid en die van uw huisgenoten.
Hebt u klachten, blijf dan thuis.
Om het risico op de verspreiding van corona te minimaliseren zal het koor beneden in de kerk zingen en de gemeente plaatsnemen op de galerij.

Nieuwe Kerk Groningen
Nieuwe Kerkhof