Expositie Lea Laarakker

Datum 14 Jul - 13 Okt 2019

Datum Kerk Rottum

Expositie Lea Laarakker

De kerk van Rottum is de komende tijd veelzijdig aangekleed met werk van textiel-kunstenaar Lea Laarakker. Lea werkt uitsluitend met zijde. Wat marmer is voor de beeldhouwer is zijde voor Lea Laarakker. Zijde is haar inspiratie, zijde in al haar verschijningsvormen, in talloos vele kleuren. De zijde waarmee ze werkt is geweven door zijdewevers in Zuid Oost Azië. Al dertig jaar werkt ze met hen samen.

Lea Laarakker beschildert de doeken en onder haar handen transformeert de stof, de draden en de kleuren tot vormen en objecten.

Ze exposeerde eerder o.a. in Egypte, Thailand, Laos, Singapore en New York. De expositie

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom tijdens de opening op zondag 14 juli van 15.00 tot 17.30 uur.

Kerk Rottum
Kloosterweg 13