Monnikenwerk

Datum 14 Aug 2019

Datum Baflo, Den Andel, Eenrum, Eenum, Leermens, Saaxumhuizen, Westeremden, Westernieland: Negen SOGK-kerken

Monnikenwerk

In de sobere ruimte van negen middeleeuwse kerken werken negen kunstenaars zes woensdagen in stilte aan hun monnikenwerk – kunst die met tijd en aandacht gemaakt is in een ruimte die al eeuwen een betekenis heeft. Kunst die ook bezoekers uitnodigt tot aandachtig waarnemen, nadenken.
Aan het einde van de werkdag zijn bezoekers tussen 17.00 en 20.00 welkom om kerk en kunst te ervaren. Dit jaar doen negen kerken en tien kunstenaars mee.
De deelnemende kerken zijn: Westernieland, Den Andel, Baflo, Saaxumhuizen, Eenrum, Loppersum, Westeremden, Leermens en Eenum.
Monnikenwerk vindt plaats op de woensdagen 17, 24 & 31 juli en 7, 14 & 21 augustus.
De kerken zijn deze woensdagen open voor bezoek van 17.00 tot 20.00 uur.
Eenrum is op 24 juli, 7 en 21 augustus open tot 19.45.

Negen SOGK-kerken
De kerken van Westernieland, Den Andel, Baflo, Saaxumhuizen, Eenrum, Loppersum, Westeremden, Leermens en Eenum
Woensdag 14 augustus 2019

Website: https://www.monnikenwerk.nu/